ÎNCHIRIERE SPAȚII ȘI SERVICII LOGISTICE

BUCUR RETAIL PARK

Pe 6 decembrie 2018, la aproape doi ani de la demararea lucrărilor, Bucur Retail Park și-a deschis porțile locuitorilor din sectorul 6 al Capitalei. Penny Market, PEPCO, JYSK, DM Drogerie Markt și Kik sunt rezidenții noului centru comercial de pe Blvd. Timișoara, nr. 56, care are o suprafață de 4.200 mp.

Pentru retailerul vestimentar Kik acesta este primul magazin deschis în București și al doilea din țară, iar spațiul închiriat în cadrul Bucur Retail Park este de 603 mp.

DEPOZITUL MILITARI

SUPRAFAȚĂ

Teren 42.108 mp

Două clădiri tip hală: suprafață construită - 13.816 mp; suprafață desfășurată – 27.098 mp

Subsol, parter și etaj 1, cu înălțimi 6-8-10 m, în funcție de nivel

FACILITĂȚI

Acces rapid din centura de vest a Capitalei Acces TIR-uri Rampă betonată Locuri de parcare Utilități: curent electric 220v-380v, apă, gaze Lifturi sarcina 3t Pază și protecție exterioară 24/24 Asigurare extinsă a spațiilor, inclusiv pentru riscuri catastrofale

Clădirile se compartimentează în funcție de necesitățile clientului. Ele pot avea ca destinație depozitarea de mărfuri sau spații pentru birouri. Adițional oferim și servicii logistice.

DEPOZITUL RAHOVA

SUPRAFAȚĂ

Teren 15.600,30 mp

O clădire: suprafață construită – 6.544,29 mp; suprafață desfășurată – 8.000,69 mp Subsol și parter

FACILITĂȚI

Poziție centrală – lângă piața de flori, la doar 1,7 km de Piața Unirii Rampă betonată Locuri de parcare Utilități: curent electric 220v-380v, apă Pază și protecție exterioară 24/24 Asigurare extinsă a spațiilor, inclusiv pentru riscuri catastrofale

Clădirea se compartimentează în funcție de necesitățile clientului. Ea poate avea ca destinație depozitarea de mărfuri sau spații pentru birouri. Adițional oferim și servicii logistice.

DEPOZITUL INDUSTRIILOR

SUPRAFAȚĂ

Teren 32.354 mp

O clădire: suprafață construită – 9.962 mp; suprafață desfășurată – 10.112 mp Parter și etaj

FACILITĂȚI

Acces TIR-uri Rampă betonată Locuri de parcare Utilități: curent electric 220v-380v, apă Pază și protecție exterioară 24/24 Asigurare extinsă a spațiilor, inclusiv pentru riscuri catastrofale

BIROUL VIȘINILOR

Clădire de birouri modernă și ultra-centrală, situată la doar 2 km de Piața Universității și 1,8 km de Piața Unirii.

SUPRAFAȚĂ

Suprafață desfășurată de 826 mp (S+P+2E) Curte de 760 mp, cu acces în două străzi Parcare privată

FACILITĂȚI

Sistem de încălzire/climatizare propriu

Comercializăm produse alimentare și nealimentare atât autohtone, cât și din import, în regim en gros și en detail.

PRODUSE ALIMENTARE

Zahăr și produse derivate, cacao, arome, bicarbonat de sodiu și alte ingrediente din zona de cofetarie/patiserie, ingrediente pentru industria carnii, conserve legume-fructe și carne, produse morărit-panificație, ulei, sare, condimente și concentrate alimentare , băuturi non-alcoolice - apă, sucuri, ceaiuri, cafea.

PRODUSE NEALIMENTARE

Detergenți și produse de curățenie, ambalaje de unică folosință, consumabile și altele.