Experiență din 1946

S.C. Bucur S.A. înseamnă peste șapte decenii de experiență în comerț și logistică. Am crescut odată cu businessul românesc, urmărind permanent evoluțiile piețelor de profil din regiune și din Europa.

În prezent, activitatea noastră presupune comercializarea de produse alimentare și nealimentare, închirieri de spații comerciale și de depozitare, precum și prestarea unui pachet complet de servicii logistice în aceste spații.

Lucrăm atât cu clienți din România, cât și din afara țării. Unul dintre obiectivele noastre este să aducem un plus de valoare companiilor cu care interacționăm. Ne respectăm angajamentele și nu ne abatem de la obiectivele setate la începutul drumului nostru comun.

Misiunea noastră

Știm că business-ul înseamnă echipă și suntem parteneri de încredere pentru clienții noștri. Construim împreună, venim în întâmpinarea nevoilor lor cu soluții rapide și personalizate. Pentru a face asta, investim permanent în dezvoltarea profesională a angajaților noștri.

Istoria noastră

Start,1946

I.C.R.A. Bucuresti se infiintează - Companie de vanzari produse alimentare.

Companie noua,1990

Prin preluarea activelor ICRA Bucharest S.A., the new se formeaza compania BUCUR S.A., cu acelasi specific de vanzare alimente.

Noi orizonturi,2020

In 2020 am devenit un concurent important pe piata imobiliara .

Tradiție

Din 1946, S.C. Bucur S.A s-a dezvoltat continuu și a devenit un brand respectat în piața autohtonă. Am îmbinat mereu cultura românească a serviciilor de calitate cu practicile și tehnologiile moderne, păstrând în același timp prețuri corecte și accesibile.

Inovație

Ne-am păstrat prestigiul în piață pentru că am știut să ne adaptăm schimbărilor, să depășim provocările și să aducem mereu ceva nou. Astfel, am reușit să ne diversificăm portofoliul de clienți și să creăm legături trainice cu fiecare companie în parte.