Inchiriere spatii de birouri Unirea - Pasaj Marasesti

Pret : 1,083 € / lună + 19% TVA

Cladire de birouri, P+M+10 etaje, 4 lifturi-6 persoane si 2 lifturi - 4 persoane. Spatii de birouri, cu suprafete cuprinse intre un minim de 51 mp si un maxim de 80 mp. Birourile sunt dotate cu mobilier incastrat in perete, parchet, jaluzele, aer conditionat, cablare voce/date, prize racordate la generatorul cladirii. Cladirea este amplasata ultra-central, la intersectia Splaiului Unirii cu Bld. Marasesti, la iesirea din Pasajul Marasesti si vis - a vis de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, tribunalul Bucuresti. Usor accesibila celor care utilizeaza oricare din mijloacele de transport in comun: metrou (5 minute de mers pe jos catre statia de metrou Unirii sau Timpuri Noi), tramvai, autobuz. In pret sunt incluse utilitatile, curatenia in spatiu, cheltuilelile comune. Paza non-stop, receptie, ferestre care se deschid, jaluzele/rolete, generator de rezervă, spatii renovate recent.

Spatiu de birouri Cladire birouri
Bucuresti Ilfov , Zona Unirii
2+3+4+5+6+7+8+9 / 1S+P+10E , 26 camere , 57 mp
Pret pe mp : 19 EURO + 19% TVA / mp

Vecinatati:Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Pasaj Marasesti, Splaiul Unirii, Biblioteca Nationala, Bulevardul Unirii, Nerva Traian
Utilitati:. Cortină de sticlă,Ferestre care se deschid,Grupuri sanitare amenajate și utilate,Mochetă,Parchet,Tavan fals.Administrare și management imobiliar,Consumabile grupuri sociale,Curățenie exterioară,Curățenie spații comune,Servicii de întreținere și reparații lifturi,Sistem de ventilație.

Contacteaza-ne